OM

20190621_211935(1)

life by jes

Life By Jes startades för att jobba med hållbara lösningar för att förbättra välmåendet och förebygga ohälsa. Jag som driver företaget heter Jessica och är i grunden utbildad till sjuksköterska. Jag vill inspirera och hjälpa andra att få må bra i vardagen och hitta träningsglädje.

Jag har länge haft ett stort intresse för hälsa, livsstil och förebyggande vård, men har känt mig begränsad av sjukvårdens sätt att arbeta. Sjukvården handlar mer om symtomhantering än förebyggande vård. Ett nytt symtom dyker upp och vi förskriver ett nytt piller, istället för att ta tag i grundproblemet.

Jag ville kunna hjälpa mer och vara ett större stöd, men tiden räckte aldrig riktigt till. Efter många år av stress och en känsla av otillräcklighet som tillslut resulterade i utbrändhet, bestämde jag mig för att ta steget mot förändring. Steget var inte långt från sjuksköterska till hälsocoach.

Jag brinner för träning, att hjälpa människor och att bidra till en bättre hälsa. Jag vill hjälpa människor innan de skadas, blir utbrända eller sjuka. Istället för quick-fix vill jag hjälpa dig att hitta lösningar som håller över tid och fungerar i vardagen.

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig.

utbildning

  • Leg. Sjuksköterska
  • Cert. Hälsocoach (Branschrådet för hälsa)
  • Cert. Löpcoach steg 1 (Urban Tribes)
  • Cert. Kettlebellinstruktör steg 1 (Peaklife)
  • Företaget innehar F-skattsedel
Copyright © 2019 Life By Jes
Stäng meny